رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان در حکمی عباس پور پسندی را به عنوان مشاور امور اجرایی، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی سیرجان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان، دکتر سید علی رضوی‌نسب، رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان  طی حکمی عباس پورپسندی را به سمت «مشاور امور اجرایی، دانشجویی و فرهنگی» این دانشکده منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

احتراما، نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور اینجانب در امور اجرایی، دانشجویی و فرهنگی منصوب می گردید. انتظار می رود با توجه به اهمیت جایگاه مذکور حداکثر تلاش خود را جهت بررسی نیاز ها و رفع آنها با همکاری و هماهنگی با سایر واحدها بکار گرفته و در انجام امور محوله جهت نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت فساد ستیز و عدالت محور طبق موازین شرعی و قانونی پیروز و سربلند باشید.