رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان در حکمی دکتر احمدرضا سلطانی پور را با حفظ سمت به عنوان سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان، دکتر سید علی رضوی‌نسب طی حکمی دکتر احمدرضا سلطانی پور را به سمت «سرپرست مدیریت غذا و دارو» این دانشکده منصوب کرد، این پست پیش از این در اختیار دکتر سیدمحمد رضوی‌نسب بود.

در متن این حکم آمده است:

احتراما، نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده منصوب می گردید. انتظار می رود با توجه به اهمیت جایگاه مذکور حداکثر تلاش خود را با استفاده از ظرفیت های موجود و تعامل و همکاری با سایر واحدها جهت نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور بکار گرفته و با اتکال به خداوند متعال در انجام امور محوله طبق موازین شرعی و قانونی پیروز و سربلند باشید.