روز خبرنگار 1401
روز ملی اهدای خون 1401
محرم 1401
روز جهانی هپاتیت 1401

تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه مناسب می‌تواند بدن را برای مقابله با بیماری‌های مختلف به خصوص بیماری‌های ویروسی آماده کند از همین رو رژیم غذایی حاوی ویتامین‌ها و پروتئین‌های مفید برای بدن می‌تواند زمینه بهبودی بیمار کاهش بیماری‌ها را فراهم آورد.

فرمانده کل سپاه پاسداران: شخصیتی همچون «دکتر عین اللهی» می تواند جامعه را به منزلتی که شایسته است، برساند/ همه ما در سپاه و بسیج برای هدف مقدس کاهش آلام مردم جامعه و مصیبت‌های ناشی از کرونا و ان‌شاءا... حتی کاهش پیامدهای معیشتی ناشی از این بیماری، در کنار وزارت بهداشت هستیم.

دکتر نصرالله پور: مدیون شهدای مدافع سلامت هستیم

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان؛ طی حکمی از سوی رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان، دکتر محمد قاسم زاده به جای دکتر غلامرضا جهانشاهی، ریاست بیمارستان امام رضا (علیه السّلام) سیرجان را بر عهده گرفت.

سازمان ملل متحد روز ۲۵ نوامبر هر سال میلادی که امسال مصادف با ۴ آذر 1400 است را به عنوان «روز بین المللی مبارزه با خشونت علیه زنان» اعلام کرده است.

زیر مجموعه ها