تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم پزشکی سیرجان

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران نمونه دانشکده با همکاری شرکت معدنی گل‌گهر و گهرزمین سه شنبه شب ۲۹ آذر ماه در تالار المپیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سیرجان، آیین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم پزشکی سیرجان با حضور اعضای هیأت رئیسه، مدیران، جمعی اعضای هیأت علمی و اساتید دانشکده برگزار و از پژوهشگران و فناوران برتر  تجلیل شد.

دکتر سید علی رضوی نسب، رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته پژوهش بیان داشت:  از تلاش های تمامی اساتید و فرهیختگان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سیرجان و همه تلاشگران این عرصه تشکر می کنم.

او در ادامه افزود: هفته پژوهش فرصتی شد برای تجلیل از جایگاه ویژه پژوهشگران و اساتید محترم دانشکده که در مسیر گسترش علم و معرفت تلاش می کنند.

گفتنی است در این مراسم که با خانواده های اعضای هیات علمی و اساتید دانشکده برگزار شد، از تمامی اعاضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی تقدیر شد.