به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان آیین کلنگ زنی ساختمان ستادی و آزمایشگاه تخصصی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان که مزین بنام مبارک شهید سرافراز (سید حسن موسوی) نامگذاری شد ، صبح امروز دوشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰/۳۰ در محل ستاد دانشکده علوم پزشکی سیرجان و باحضور حجت‌الاسلام والمسلمین مسلمی زاده امام جمعه محترم ،حجت‌الاسلام والمسلمین علوی نماینده نهاد رهبری در دانشکده ، دکتر سید علی رضوی نسب رئیس دانشکده علوم پزشکی ، کرمی پور رئیس بنياد شهید و امورایثارگران ، دکتر شاهدادی معاون غذا ودارو دانشکده ، شهرداری سیرجان ، نمایندگان شرکت های معدنی و صنعتی خانواده شهید سرافراز سید حسن موسوی و همچنین کارمندان ستادی و سایر مدعوین حاضر در این مراسم برگزار و کلنگ‌ این بنا با همت مسؤلین به زمین زده شد. به گفته دکتر حمیدشاهدادی معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال و مساحت ۱۰۰۰ مترمربع و از محل اعتبارات بودجه‌ای سازمان غذا و دارو کشور و دانشکده علوم پزشکی سیرجان در محوطه ساختمان فعلی ستاد دانشکده احداث خواهد شد. دکتر حمیدشاهدادی افزود : ساختمان جدید معاونت غذا و دارو و آزمایشگاه قرار است در دو طبقه با زیربنای ۷۰۰ متر مربع بصورت ساختمان اداری و ۳۰۰ متر مربع فضای باز و دارای محوطه ساخته شود. وی با بیان اینکه به زودی کار اجرایی این پروژه شروع می‌شود، گفت: تمام تلاش ما این است این پروژه ظرف مدت یک سال آینده به بهره‌برداری برسد. دکتر شاهدادی در ادامه بیان داشت ساختمان جدید آزمایشگاه‌ مرجع غذا و نیز تجهیزات آزمایشگاهی راه‌اندازی می‌شود این پروژه با توجه به وجود آزمایشگاه‌ وتجهیزات به روز و پیشرفته بسیار حائز اهمیت است. ایشان در ادامه افزودند:این پروژه در بحث به روز کردن و استانداردسازی آزمایشگاهی غذا دارای اهمیت بسیاری است. دکتر حمیدشاهدادی اعتبار مورد نیاز برای تجهیز ساختمان ستادی و آزمایشگاه غذا را حدود ۳۰ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: در حال حاضر [۱۰۰ درصد] اعتبار ساخت پروژه پیش بینی شده و بحول قوه‌ الهی این پروژه مهم و استراتژیک در کمترین زمان ممکن به بهره برداری خواهد رسيد.