به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان؛ دکتر رضوی نسب، رییس دانشکده طی پیامی فرارسیدن سی ام فروردین، روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
چه غرورآفرینند عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بهترین سال های عمر خود را در سنگر خدمت گذرانده و از هیچ کوششی دریغ نمی‌ورزند. از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون، جامعه علوم آزمایشگاهی نقش بسزایی در زمینه مبارزه با این ویروس ایفا کرده و در این مدت نشان دادند که همچنان مانند همیشه بازوان پرتوان جامعه سلامت به شمار می روند.
اینک برخود لازم می دانم این روز که مزین به نام علوم آزمایشگاهی است را به شما دیده‌بانان عرصه‌های سلامت کشور که با تشخیص به موقع و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اید تبریک و تهنیت گفته و برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.