بسم رب الشهدا و الصدیقین
شهید، واژه‌ی مقدسی است که از صدر اسلام تاکنون با خصایصی همچون ایثار، اخلاص، ایمان و تعهد همراه بوده است. بالاترین داشته‌ی آدمی جان است و آنکه از جان خویش در راه اعتلای باور، منش، اعتقاد، دین و وطن می گذرد شهامتی دوچندان دارد .

سربلندی، عزت، امنیت و استقلال امروز میهن عزیزمان مرهون رشادت های شهدا، جانبازان و ایثارگرانی است که به تاسی از سیره‌ی طلایه‌داران دین هدایتگر زمان خویش نیز بوده اند.

این جانب فرارسیدن ۲۲ اسفند ماه، روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی به فرمان تاریخی حضرت امام(ره) را به محضر مقام عظمای ولایت و تمام مردم شریف شهرستان سیرجان،بالاخص خانواده شهدای سلامت و خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدوارم عنایت ویژه شهدا در انجام وظایف، همراه همه‌ی خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.

دکتر سیدعلی رضوی نسب رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان