روز حسابدار 1401
پوستر کتاب 2
پوستر کتاب 1

اگر علائم ندارید از مراجعه به مراکز تست گیری کرونا بپرهیزید

چنانچه قبل از تزریق واکسن کرونا علائم سرماخوردگی، گلودرد، تب، آبریزش بینی و ... ندارید نیازی به انجام تست کرونا نیست.

دکتر غلامعباس محمدی با اعلام این خبر گفت: متأسفانه باور غلطی شکل گرفته که قبل از واکسیناسیون کرونا حتماً باید با مراجعه به مراکز درمانی و غربالگری، تست کرونا داد، اما باز هم اعلام می کنیم که چنانچه فردی قبل از تزریق واکسن هیچ گونه علائم بالینی ندارد نیازی به دادن تست کرونا نیست.

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان تأکید کرد: این باور غلط سبب می شود که افرادی که مبتلا نیستند با مراجعه به مرکز غربالگری که از مراکز پُرخطر محسوب می شود خود را در معرض ابتلا قرار داده و اعضای خانواده خویش را نیز مبتلا کنند.

وی گفت: طبق جدیدترین یافته های علمی معتبر و تأیید شده پزشکی، داشتن علائم بالینی بر نتیجه منفی تست کرونا ارجحیت داشته و از طرفی با توجه به همه گیری ویروس غالب کرونا که نوع دلتا می باشد و واگیری بسیار بالایی دارد چنانچه فردی علائم بالینی نداشته باشد و نتیجه تست وی مثبت شود حتماً باید قرنطینه 21 روزه (برای سویه دلتا) را رعایت کند.