معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی سیرجان از تحویل دستگاه ام‌.آر.آی دولتی به این دانشکده خبر داد.

به گزارش وبدای سیرجان، دکتر موسی نصراله‌پور گفت: این دستگاه MRI مارک زیمنس آلمان با کیفیت یک و نیم تسلا و با ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال بوده که با اعتبار بیش از ۵۰ میلیارد ریال ارز دولتی توسط وزارت بهداشت خریداری و تحویل دانشکده علوم پزشکی سیرجان شده است.

وی افزود: دستگاه مذکور پس از طی مراحل نصب و راه اندازی، در ابتدای بهار آتی در چرخه خدمات رسانی قرار گرفته و نوید خوبی است برای بیمارانی که نیاز به خدمات MRI دارند.

قائم‌مقام دانشکده علوم پزشکی سیرجان تاکید کرد: تعرفه خدمات این ام.آر.آی کاملا دولتی بوده و با راه اندازی آن، عزیمت بسیاری از همشهریان به شهرهای دیگر که توان پرداخت تعرفه‌های MRI در بخش خصوصی را نداشته‌اند، متوقف خواهد شد.

وی ادامه داد: این دستگاه با مالکیت صد در صدی بیمارستان امام رضا (علیه السّلام) سیرجان و در این بیمارستان نصب و راه اندازی می شود.

دکتر نصراله پور از پیگیری‌های رئیس و هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی سیرجان، مسئولین وزارت بهداشت و مسئولین شهرستان به ویژه نماینده سیرجان در مجلس به خاطر اختصاص و تحویل این دستگاه ضروری تشکر کرد.