آزادسازی خرمشهر 1402
روز روابط عمومی 1402
هفته ملی جمعیت 1402
شهادت امام جعفر صادق (ع) 1402

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان؛ جلسه هم اندیشی پزشکان کنترل عفونت با دکتر حسن نصرالله پور،معاونت درمان دانشکده، ریاست بیمارستان ها، پزشکان متخصص عفونی و کارشناسان مربوطه روز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ در معاونت درمان تشکیل شد.در این جلسه دکترنصرالله پور ضمن خیر مقدم از زحمات پزشکان کنترل عفونت و کارشناسان مربوطه هدف از تشکیل جلسه را هم اندیشی درخصوص در جریان قرار گرفتن شاخص های کنترل عفونت، آمار بهداشت دست, بیماریابی وبررسی چالش های موجود در زمینه مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها و همچنین ارائه راهکارهای لازم در زمینه ارتقائ بهداشت دست دانست.وی ادامه داد: پزشکان کنترل عفونت نقش مهمی در نظارت و پیشگیری از عفونت های بیمارستانی خواهند داشت.در پایان از پزشکان متخصص عفونی و کارشناسان مربوطه تقدیر و تشکر بعمل آمد.