تقدیر از رییس دانشکده علوم‌ پزشکی سیرجان در رویداد جوانی جمعیت استان

به گزارش روابط عمومی‌ دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان؛ در جلسه شورای اداری استان و اولین رویداد جوانی جمعیت استان با حضور استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، معاونین استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان از دکتر سید علی رضوی نسب، رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان در راستای فعالیت های جوانی جمعیت که نقش اثربخشی بر رشد ازدواج و فرزندآوری در جامعه داشته اند، تقدیر شد.

نخستین رویداد جایزه جوانی جمعیت استان کرمان، با محوریت رشد ازدواج و فرزندآوری، سقط جنین و عوارض ناشی از آن، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تک فرزندی و معایب آن، بررسی اهمیت سرمایه انسانی بر رشد و تعالی جامعه در بخش‌های رسانه، خانواده، نخبگان، مدیران، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های حاکمیتی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی برگزار شد که دانشکده علوم پزشکی سیرجان در بین دستگاه های اجرایی استان به دلیل فعالیت های مختلف در حوزه جوانی جمعیت برگزیده شد.

گفتنی است پس از تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در سیرجان اقدامات مختلفی در دانشکده علوم پزشکی سیرجان در خصوص ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت طی یک سال گذشته می توان به برگزاری سمینار تبیین ابعاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای مسئولین و مدیران ادارات دولتی و نهادهای غیر دولتی و شرکتهای معدنی، راه اندازی مرکز درمان ناباروری سطح ۲ و حمایت بیش از ۱۱۰۰ زوج نابارور در خصوص تامین هزینه های ناباروری، اطلاع رسانی درخصوص حمایت سازمان‌های بیمه گر از زوجین نابارور شهرستان و اعطای وام ناباروری به زوجین، تبلیغات گسترده فرزند آوری در فضاهای مجازی وسایت‌ها خبری و... پرداخت.