جشن روز جهانی ماما و تجلیل از ماماهای نمونه شهرستان با حضور مسئولین دانشکده علوم پزشکی سیرجان در تالار حکیم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان؛ جشن روز ماما با حضور دکتر سیدعلی رضوی‌نسب، رییس دانشکده علوم پزشکی، دکتر محمد موقری پور، معاون بهداشتی دانشکده، جمعی از مسئولین و ماماهای مراکز درمانی شهرستان در محل تالار حکیم برگزار شد.
دکتر سیدعلی رضوی‌نسب، رییس دانشکده علوم پزشکی در این مراسم ضمن تبریک این روز بیان داشت: حرفه مامایی یکی از سخت ترین مشاغل است و روز جهانی ماما روز مبارکی است امیدوارم در کنار هم بتوانیم در جهت سلامت مادران که رکن اصلی خانواده هستند، قدم برداریم.
گفتنی است اجرای موسیقی زنده و پخش کلیپ از برنامه‌های اين مراسم بود و در پایان، از ماماهای برگزیده کشوری و شهرستان تقدیر شد.