رزمایش جهادی فاطمی 2 برگزار شد

با حضور ادارات خدمت‌رسان سیرجان؛رزمایش جهادی فاطمی 2 برگزار شد

فرماندار سیرجان: خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم، از مهم‌ترین اقدامات پایگاه بسیج ادارات شهید تندگویان شهرستان سیرجان است.

صبح امروز چهارشنبه 2 آذر 1401 و به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، رزمایش جهادی پایگاه های مقاومت بسیج ادارات شهرستان تحت عنوان «رزمایش فاطمی 2» در سیرجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان؛ در این رزمایش جهادی ادارات و مجموعه‌های خدمت‌رسان سیرجان از جمله دانشکده علوم پزشکی، ادارات آب و فاضلاب، برق و گاز به بخش‌های مختلف شهرستان جهت خدمت‌رسانی به ساکنان منطقه اعزام شدند.

دانشکده علوم پزشکی سیرجان نیز با اکیپی از پزشکان از جمله پزشک فوق تخصص نوزادان، متخصص زنان و زایمان، متخصص داخلی، متخصص جراحی، پزشک عمومی، ماما، روانشناس و تیم فوریت‌های پزشکی و پرستاری (اورژانس 115) در منطقه دوچاهی از توابع پاریز مستقر شده و به ویزیت و توزیع رایگان دارو برای ساکنان اقدام کرد.

شایان ذکر است پایگاه بسیج گل‌گهر نیز با تأمین دارو در این امر خداپسندانه به همراه اکیپ دانشکده علوم پزشکی سیرجان مشارکت داشت.