معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی سیرجان در همایش دانش آموزی سفیران سلامت سیرجان که به مناسبت آغاز هفته سلامت در مدرسه فاطمیه این شهرستان برگزار شد گفت: خانواده ای که توجه به رعایت اصول سلامتی را در بین فرزندان خود ترویج می دهد، می تواند به خوبی مروجی برای سلامت جامعه نیز باشد.

به گزارش وبدای سیرجان، دکتر محمد موقری پور در این مراسم که با نواختن نمادین زنگ سلامت نیز همراه بود، افزود: دانش آموزان سفیران مهم سلامت می توانند باشند چرا که اگر در دوه دانش آموزی که دوره نهادینه شدن اخلاق و سبک های زندگی است بتوانیم سلامت را نهادینه کنیم، کار بزرگی انجام داده ایم برای همین خانواده و مدرسه در سلامت جامعه بسیار و موٍثرند.

وی که در جمع دانش آموزان و مسئولین شهرستان سیرجان سیرجان سخن می گفت، افزود: سلامت حق هر انسانی است و در این بین همه دستگاه ها و نهادها بایستی در حوزه سلامت دخیل بوده و سلامت را برای جامعه و افراد آن فراهم سازند.

در این همایش مسئولین دانشکده علوم پزشکی سیرجان و مدیران شهرستان که در همایش حضور داشتند با نواختن نمادین زنگ سلامت، هفته سلامت را آغاز کردند.

در پایان مراسم از مراقبین فعال سلامت شهرستان سیرجان با اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد.