با حضور رئیس، معاون آموزشی و اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پژوهشگران برتر این دانشکده تجلیل شد.

به گزارش وبدای سیرجان، در ابتدای جلسه ابتدا دکتر مسعودی معاون آموزشی، پژوهشی دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به تشریح دستاوردهای پژوهشی دانشکده پرداختند و از حمایت های بی دریغ ریاست محترم دانشکده تقدیر و تشکر نمودند.

سپس دکتر محمدی رئیس دانشکده به بحث اهمیت پژوهش پرداختند و خواستار مشارکت بیشتر اعضا هیئت علمی در این زمینه شد. همچنین دکتر صادقی مدیر پژوهشی دانشکده گزارش جامعی از فعالیت های انجام شده در حوزه پژوهش ارائه داد.

در پایان جلسه نیز از پژوهشگران برتر دانشکده تقدیر بعمل آمد و از طرف معاونت تحقیقات نیز از زحمات ریاست دانشکده برای حمایت از بحث پژوهش و راه اندازی آزمایشگاه کرونای شهرستان تقدیر بعمل آمد.