خدمات رسانی به بیش از 150 نفر از اهالی مناطق کم برخوردار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان، اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی  سیرجان با همکاری شرکت صنعتی معدنی گل گهر، بسیج جامعه پزشکی، پایگاه باقرالعلوم و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده 8 اسفندماه در روستای « دل مر» برگزار شد.

دکتر سید علی رضویی نسب، رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان اظهار داشت: خیلی از کارها باهمت جهادی و بسیجی می‌توان انجام داد، یکی از این کارها خدمت‌رسانی در حوزه سلامت به مناطق کم برخوردار است و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به این مناطق توسط دانشکده علوم پزشکی موجب رضایتمندی مردم می شود.

وی در ادامه با بیان این که خدمات دارویی به ‌صورت رایگان در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار گرفت، افزود: در این اردو متخصصان اطفال، چشم، زنان، کارشناسان تغذیه به بیش از 150 نفر خدمات رایگان ارائه دادند.