همزمان با هفته دولت

مرکز خدمات جامع سلامت در مکی آباد افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان، همزمان با هفته دولت در شهریور 1401، مرکز خدمات جامع سلامت «شهید حسن مکی آبادی» با حضور رحمان جلالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان؛ دکتر یعقوبی پور فرماندار ویژه شهرستان سیرجان؛ دکتر محمدی رییس و دکتر موقری پور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان و معاونان فرمانداری شهرستان افتتاح شد.
دکتر موقری پور اظهار داشت: این مرکز با مساحت ۵۷۵ متر مربع با هزینه ای بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال ساخته شده و هم اکنون آماده خدمات رسانی به شهروندان در حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: با یاری پروردگار 2 مرکز جدید خدمات جامع سلامت شهری- روستایی در پاریز و هماشهر نیز به زودی به بهره برداری می رسد تا آماده خدمات رسانی به شهروندان این مناطق شوند.