روز بزرگداشت رودکی 1401
ایام فاطمیه 1401
روز حسابدار 1401
روز پرستار 1401

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان اعلام کرد در فراخوان آزمون نیروهای شرکتی (قرارداد خرید خدمت 1400) این دانشکده تعداد 422 نفر ثبت نام کردند.

این آزمون در روز جمعه مورخ 12 شهریور 1400 در محل دانشگاه صنعتی سیرجان با حضور 340  نفر از متقاضیان ثبت نام شده برگزار شد.

دکتر نصرا... پور اضافه کرد: این340 نفر در 11 رشته شغلی مورد نیاز دانشکده با توجه به اپیدمی کووید19  و اخذ مجوزهای لازم از وزارت متبوع در رشته های شغلی پرستار، روان شناس، کارشناس امور آموزشی، کارشناس امور فرهنگی، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس فوریت های پزشکی، کارشناس شبکه کامپیوتر، حسابدار، کارشناس آزمایشگاه، کارگزین و مددکار اجتماعی به رقابت پرداختند که تعداد 63 نفر برگزیده خواهند شد.

وی گفت: نتایج نهایی و اسامی برگزیده شدگان نیز به زودی از طریق روابط عمومی دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد.