حیدرپور رییس اورژانس سیرجان: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به اورژانس ۱۱۵ این شهرستان تخصیص داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان و به نقل از روابط عمومی اورژانس سیرجان؛ نبی‌ا... حیدرپور رییس اورژانس سیرجان گفت: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به اورژانس ۱۱۵ این شهرستان تخصیص داده شد.
وی افزود: با توجه به شرایط جاده‌ای و مسیر ترانزیتی، وضعیت جغرافیایی، زیست محیطی و همچنین منطقه تحت پوشش مجموعه علوم پزشکی سیرجان، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس از جمله نیازهای مرکز اورژانس شهرستان بود که با لطف الهی و پیگیری مسوولین دانشکده به این مجموعه اختصاص یافت.
حیدر پور در ادامه گفت: با اختصاص این آمبولانس مجهز، ناوگان حمل و نقل مرکز اورژانس در کنار آمبولانس‌های متعدد و بالگرد در زمره مجهزترین مراکز اورژانس ۱۱۵ کشور قرار گرفت.
او در پایان گفت: این اتوبوس که توانایی انتقال ۸ مصدوم به مراکز درمانی را دارد و می‌تواند در حوادث پر تلفات کمک زیادی به این مجموعه کند؛
شایان ذکر است این اتوبوس آمبولانس جهت خدمات رسانی به زائرین مراسم جهانی اربعین امام حسین (علیه‌السّلام) به شلمچه فرستاده شده و بعد از اربعین، به ناوگان اورژانس شهرستان سیرجان اضافه می‌شود.