به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان؛ طی حکمی از سوی رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان، دکتر محمد قاسم زاده به جای دکتر غلامرضا جهانشاهی، ریاست بیمارستان امام رضا (علیه السّلام) سیرجان را بر عهده گرفت.

در قسمتی از این حکم آمده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده و سوابق درخشان جنابعالی در زمینه امور پزشکی، به موجب این ابلاغ به سمت ریاست بیمارستان امام رضا (علیه السّلام) سیرجان منصوب می شوید. امید است با عنایات الهی و توجه حضرت صاحب الامر(عجل ا... تعالی فرجه الشّریف) و همکاری تمامی پرسنل آن بیمارستان، در خدمت به مردم شریف سیرجان با رعایت اصول قانون‌مداری و اخلاقی موفق باشید.

گفتنی است دکتر غلامرضا جهانشاهی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی سیرجان که با حفظ سمت؛ ریاست بیمارستان امام رضا (علیه السّلام) را نیز بر عهده داشت زحمات بی شائبه و بسیاری را در مدت مسوولیت و همچنین همه گیری بیماری کرونا در بیمارستان متحمل شد.

دکتر قاسم زاده دکترای تخصصی قلب و عروق دارد و پیش از این نیز ریاست کلینیک تخصصی مرحوم حسینی را بر عهده داشت.