طی مراسمی از ماماهای شاغل در نظام سلامت سیرجان تقدیر شد.

به گزارش وبدا سیرجان؛ این مراسم در روز چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400 مصادف با 5 ماه مه 2021 و روز بزرگداشت ماما با حضور دکتر نصرالله پور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی ، دکتر جهانشاهی معاون درمان، دکتر موقری پور معاون بهداشتی دانشکده ، علی زیدآبادی رییس نظام پرستاری و خانم امجدی کارشناس مسوول واحد مامایی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان در محل بیمارستان امام رضا (علیه السلام)، بیمارستان غرضی و مرکز بهداشت هدیه سیرجان برگزار شد.

دکتر نصرالله پور پس از تقدیر از این قشر فداکار طی سخنانی کوتاه گفت: تخصص ماما در مدیریت شرایط بحران در پروسه زایمان به یاری مادر و فرزند می آید و این برای سلامت نظام خانواده امری حیاتی است.

دکتر جهانشاهی با بیان اینکه ارزش کار ماماها بسیار بالاست افزود: در دوران همه گیری ویروس کرونا ، سختی شرایط کار برای این قشر زحمتکش دوچندان شد و دانشکده علوم پزشکی سیرجان قدردان این فرشتگان زمینی است.

دکتر موقری پور هم گفت: شغل مامایی از خودگذشتگی را می طلبد که با لطف الهی این صفت خدادادی در ماماهای سیرجانی مشهود است.

گفتنی است در این مراسم بزرگداشت با اهدای گل از ماماهای شاغل در نظام سلامت سیرجان تقدیر به عمل آمد.