رییس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب یکی از هتل های سیرجان در شب گذشته خبر داد.

به گزارش وبدای سیرجان، صادق صادقی گفت: این هتل به به دلیل عدم توجه به اخطارهای مکرر بازرسان بهداشت محیط و رفع نکردن نواقص بهداشتی اعلام شده شب گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی و همکاری پلیس اماکن پلمب شد.

وی افزود: با توجه به وضعیت شیوع کرونا در سیرجان و اهمیت سلامت مردم و مسافران امیدواریم صنوف محترم در ایام نوروز بیشتر پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت کنند تا ناچار به تعطیلی کسب و کار آنها نباشیم. در حال حاضر سلامت مردم در اولویت است.

مهندس صادقی ادامه داد: نگهداری هر گونه ابزالات قلیان در امکان عمومی و در معرض دید ممنوع می‌باشد و یکی از دلایل پلمپ این هتل وجود جام های قلیان در کافی‌شاپ هتل و عدم توجه به تذکرات قبلی مبنی برجمع آوری بوده است.