رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: نوزاد دختر عجول با تلاش پرسنل پایگاه اورژانس ۱۱۵ زیدآباد سیرجان در آمبولانس متولد شد.

به گزارش وبدای سیرجان، نبی الله حیدرپور گفت: شب گذشته و در اولین روز از سال ۱۴۰۰ پس از تماس تلفنی با مرکز پیام، گزارشی از شروع دردهای زایمانی خانمی باردار در خودروی شخصی‌اش در ورودی شهر زیدآباد سیرجان به این مرکز اعلام و آمبولانس پایگاه اورژانس ۱۱۵ زیدآباد به محل اعزام شد.

وی افزود: با رسیدن آمبولانس، مادر باردار پس از معاینات و اقدامات اولیه درمانی به آمبولانس منتقل شد که با تشدید درد زایمان، این مادر ۲۸ ساله در حین انتقال به بیمارستان نوزاد دختر خود را به کمک پرسنل اورژانس ۱۱۵ در کمال صحت و سلامت در آمبولانس به دنیا آورد.

حیدرپور تصریح کرد: این زایمان موفق را آقایان بخشی و عظیمی پرسنل پایگاه اورژانس ۱۱۵ زیدآباد انجام داده و مادر و نوزاد با حال عمومی خوب به بیمارستان امام رضا(علیه السّلام) سیرجان منتقل شدند.