پایگاه سلامت زنده‌یاد صحرائی دانشکده علوم پزشکی سیرجان صبح پنجشنبه 30 بهمن با حضور مسئولین و خیرین حوزه سلامت در شهر پاریز از توابع شهرستان سیرجان افتتاح شد.

به گزارش وبدای سیرجان، قائم‌مقام دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این مراسم گفت: این پایگاه بهداشتی با زیربنای ۱۲۰ متر مربع و با هزینه‌ای بالغ بر ۴ میلیارد ریال توسط خیر گرانقدر خانواده زنده‌یاد سینا صحرائی پاریزی احداث شده است و تحت مرکز جامع سلامت پاریز مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

دکتر موسی نصراله‌پور با تقدیر از اقدامات خیرخواهانه در حوزه سلامت، یاد و خاطره جوان ناکام سینا صحرائی پاریزی که سال ۹۶ در اثر سانحه تصادف درگذشت را گرامیداشت.

در این مراسم توسط مجمع خیرین سلامت سیرجان و دانشکده علوم پزشکی سیرجان از خانواده خیر، شهرداری پاریز، شورای شهر پاریز و دفتر فنّی دانشکده به خاطر همکاری در احداث این پروژه بهداشتی تجلیل شد‌.