رئیس و هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان امشب با نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش وبدای سیرجان، شهباز حسن پور نماینده سیرجان در مجلس شورای اسلامی در این نشست افتتاح پروژه‌های درمانی و سلامت سیرجان در دهه فجر امسال را اقدامات بزرگی دانست که در کاهش مراجعات درمانی شهروندان به استان‌های هم‌جوار موثر است و ارتقای خدمات سلامت در سیرجان را به دنبال خواهد داشت.

رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت‌ها و رایزنی‌های حسن‌پور نماینده مردم سیرجان که منجر به توسعه حوزه بهداشت و درمان شده است، به ارائه گزارشی از وضعیت حوزه سلامت سیرجان و اقدامات انجام شده در مقابله با بیماری کرونا پرداختند و چالش های پیش‌روی این حوزه را مطرح و بررسی کردند.