جشنواره عکس و فیلم «روایت همدلی» ویژه‌ی کلیه کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته با اعلام فراخوان، آغاز به کار کرد.

اهداف جشنواره:
- مستند سازی همه گیری کرونا بعنوان بزرگترین چالش قرن اخیر حوزه سلامت.
- نگاهداشت تلاش های ارزشمند مدافعان سلامت.
- ثبت همراهی و همدلی مردم برای رفع این بحران
- انتقال تجربیات و مدیریت دانش بعنوان سندی برای آیندگان.

شرایط و نحوه ارسال آثار:
• شرکت برای عموم همکاران وزارت بهداشت و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و دانشجویان این دانشگاه ها آزاد است.
• شرکت کنندگان می توانند حداکثر تعداد ۵ تک عکس و یک مجموعه عکس شامل ۴ تا ۶ عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
عکس های ارسالی با ذکر مشخصات؛ نام و نام خانوادگی عکاس و فیلمساز، کد ملی، تحصیلات، نام شهر یا استان، مکان سوژه عکس و فیلم، به آدرس webdafestival@ در شبکه اجتماعی تلگرام ارسال شود.
• عکسها می بایست با فرمت jpeg در اندازه، ضلع کوچک حداقل ۲۵۰۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل ۱۰ مگابایت، بارگذاری شوند. ارسال عکس های گرفته شده با گوشی موبایل بلامانع است.
(حداقل رزولوشن عکس های موبایلی باید از ۸ مگاپیکسل کمتر نباشد)
• فیلم های ارسالی در قالب مستند و داستانی، کوتاه و بلند، موبایلی، تیزر با کیفیت HD و HD FULL باشد.
• ارسال آثار ویدئویی در قالب DVD ،فلش و یا هارد به آدرس دبیرخانه جشنواره.
• فیلم هایی که از لحاظ فنی و کیفی فاقد استانداردهای لازم باشند از جشنواره حذف می شوند.
• ویرایش عکس در حد اصلاح نور و رنگ و کراپ تا آنجایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه ای وارد نکند.
دبیرخانه از پذیرش عکس های فتومونتاژ، کوالژ، پانوراما و HDR معذور است.
• عکس وفیلم های ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هرنشانه تصویری باشند.
• عکس و فیلم ها باید دارای عنوان بوده و اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکسبرداری در هنگام بارگذاری در سایت در قسمت توضیحات درج شوند.
• از نظر برگزار کننده، ارسال کننده عکس و فیلم مالک اثر شناخته می شود. هرگونه مسئولیت ناشی از آن و پاسخگویی به پیامدهای حقوقی ناشی از آن با ارسال کننده اثر خواهد بود.
• برگزارکننده حق استفاده از عکس و فیلم های پذیرفته شده را برای چاپ و پخش در کتاب، بروشور و انتشارات و نشر در فضای مجازی و رسانه ها، با ذکر نام عکاس و فیلمساز برای خود محفوظ می دارد.
• ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره و تصمیمگیری در مورد مسائل پیشبینی نشده با برگزارکننده است.
• گواهی شرکت و تقدیرنامه به آثار راه یافته و منتخب ارائه می گردد.

موضوعات:
- کرونا و مدافعان سالمت
- کرونا و همدلی مومنانه
- کرونا ، فناوری و نوآوری
- کرونا ، دانشجو و دانشگاه
- کرونا و تحریم های ظالمانه
- کرونا و خانواده مدافعان سالمت
- طرح شهید حاج قاسم سلیمانی
- کرونا و برنامه ی " هر خانه یک پایگاه سالمت "
- در خانه بمانیم
- شهدای مدافع سالمت
- من ماسک می زنم
- کرونا و دورکاری
- کرونا و فضای مجازی

آخرین مهلت ارسال آثار: آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۱۵ اسفند ۹۹ است که پس از آن آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرارگرفته و به نفرات برتر هدایای نفیسی اهدا خواهد شد. همچنین این آثار در مجموعه ای با نام روایت همدلی چاپ و منتشر خواهد شد.

آدرس دبیرخانه:
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور، دبیر خانه جشنواره عکس و نمایشگاه روایت همدلی