سخنگوی ستاد مقابله با کرونا شهرستان سیرجان گفت: در ۲۴ساعت گذشته نتیجه آزمایش کرونای ۶۲ نفر در سیرجان مثبت شده و ۱۰ نفر بیمار قطعی کرونا در بیمارستان‌های سیرجان بستری شدند که این آمار روزانه، در حدود ۲ماه گذشته بی سابقه بوده است.

به گزارش مفدای سیرجان؛ دکتر محمد موقری پور با اشاره به اینکه خیز ملایم کرونا در شهرستان سیرجان در حال رقم خوردن است، افزود: افزایش عادی انگاری در جامعه و کاهش توجه به دستورالعمل‌های مقابله به کرونا، متاسفانه پیش بینی افزایش شیوع بیماری کرونا را محقق کرده است.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان ادامه داد: در صورتی که عادی‌انگاری‌ها و بی‌توجهی‌ها ادامه یابد ممکن است با افزایش آمار و شروع موج جدید کرونا به سمت تغییر وضعیت شهرستان سیرجان به رنگ نارنجی رفته و بسیاری محدودیت‌ها باز گردد که البته امیدواریم با همکاری بیشتر مردم و رعایت بیشتر دستورالعملی بهداشتی چنین اتفاقی نیافتد.