رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: ۹ پروژه عمرانی، درمانی و بهداشتی حوزه سلامت در دهه مبارک فجر امسال با هزینه ۲۴۳ میلیارد ریال در شهرستان سیرجان به بهره برداری می رسد.

دکتر غلامعباس محمدی ضمن تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام(ره) و شهدای انقلاب، افزود: پایگاه اورژانس هوایی که چندی پیش بالگرد آن تحویل و در سیرجان مستقر شد با هزینه ۱۰ میلیارد ریال جهت آماده سازی زیرساخت‌های عمرانی این پایگاه افتتاح می شود. همچنین افتتاح دومین بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان به عنوان آی.سی.یو ویژه کرونا با ۱۸ تخت با مشارکت خیرین و هزینه ۱۴۴ میلیارد ریال، افتتاح بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (ان.آی.سی.یو) این بیمارستان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال و نیز افتتاح بخش شیمی درمانی سرپایی بیمارستان مذکور با هزینه ۱۰ میلیارد ریال از دیگر برنامه‌های دهه فجر امسال هستند.

وی ادامه داد: در ایام دهه فجر سال جاری، افتتاح خانه بهداشت پسوجان، خانه بهداشت ابراهیم آباد رضوی، مرکز جامع سلامت بهار، مرکز جامع سلامت سیدالشهدا(ع) و مرکز جامع سلامت پاریز را نیز در شهرستان سیرجان به عنوان پروژه‌های عمرانی بهداشتی خواهیم داشت.