مدیر منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان از اعلام نتایج اولیه آزمون جذب نیروهای قراردادی این دانشکده  خبر داد.

به گزارش وبدا، جواد متین در این رابطه گفت: نتایج اولیه آزمون جذب 12 نفر نیروی قراردادی دانشکده علوم پزشکی سیرجان که 26 شهریور ماه با شرکت بیش از 380 نفر برگزار شد اعلام شده است و در وبسایت این دانشکده به آدرس www.sirums.ac.ir  قابل دسترسی است.

وی افزود: داوطلبانی که کد ملی شان در اطلاعیه اعلام نتایج آزمون ذکر شده می باشد، طبق جدول زمان بندی با در دست داشتن مدارک لازم به واحد کارگزینی دانشکده علوم پزشکی سیرجان مراجعه نمایند.

متین ادامه داد: لیست اعلام شده به میزان سه برابر ظرفیت برای رشته شغل های دارای مصاحبه و یک و نیم برابر برای سایر رشته ها و صرفا جهت بررسی اولیه مدارک افراد و به صورت موقت می باشد.

مدیر منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی سیرجان تاکید کرد: لیست نهایی پس از انجام مراحل گزینش در رشته های شغلی مربوطه متعاقبا از طریق وبسایت دانشکده علوم پزشکی سیرجان اعلام خواهد شد.

لینک اعلام نتایج اولیه آزمون: http://sirums.ac.ir کلیک کنید