همایش پیاده روی همگانی سیرجان به مناسبت هفته سلامت توسط دنشکده علوم پزشکی سیرجان، با همکاری شهرداری، هیات ورزش های همگانی و شرکت جهان فولاد در سیرجان برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در مراسم اختتامیه این همایش که با حضور پرشور مردم و مسئولین همراه بود، گفت: ترویج ورزش های همگانی به افزایش نشاط جامعه کمک می کند و شعار امسال هفته سلامت به همگانی بودن سلامت تاکید دارد.

دکتر محمد موقری پور افزود: تامین سلامت گروه های مختلف مردم در اولویت وزارت بهداشت همواره قرار دارد اما مقوله حفظ و ارتقای سلامت بر عهده تمامی نهادها و ارگان های کشور است و همه باید مشارکت کنند.

در این همایش همگانی و خانوادگی بعد از طی مسیر اعلام شده، در مراسم پایانی از میان شرکت کنندگان به قید قرعه جوایز و هدایایی از جمله دوچرخه و لوازم ورزشی اهدا شد.